política de venta

Política de Venda

Preus

Els preus dels productes que apareixen a la nostra web es troben en euros. EXCLUSIVAS BALLESTÉ es reserva el dret de canviar a la seva única discreció i sense previ avís els preus que es detallen en el seu lloc web.

EXCLUSIVAS BALLESTÉ respectarà el preu de l’article al dia en què es va efectuar el pagament total de la seva comanda de compra, per aquest motiu, es recomana realitzar el pagament el mateix dia que la seva comanda de compra. SIN EMBARGO, SE HARÀ UNA EXCEPCIÓ EN EL CAS QUE ALGUN PRICE DE LOS PRODUCTOS DE LA SEVA ORDEN DE COMPRA ESTE MAL CALCULAT PER LA NOSTRA SISTEMA I / O PERSONAL. En aquest cas, ens posarem en contacte amb el Client per acordar una solució adequada, que podrà ser fins i tot la devolució del seu diners.

EXCLUSIVAS BALLESTÉ ven els seus principalment a través d’una xarxa de distribuïdors que creix constantment, a més, també oferim l’opció de comprar en línia directament a la nostra web. És possible que els preus publicats a la nostra pàgina es troben més enllà del preu dels nostres distribuïdors o viceversa.

I.V.A.

Els preus que es mostren a la pàgina de EXCLUSIVAS BALLESTÉ inclouen I.V.A., el desglossament es mostra en el carret de compra i en el rebut que s’envia per correu electrònic així com en la factura, en cas de sol·licitar-se.

Metodologies de pagament

– Targeta de crèdit

Facturació

Si requereix una factura, cal que la sol·liciti per correu electrònic en confirmar el pagament. Aquesta s’enviarà al correu especificat en el compte de fotoindex.es del client. Si un client no sol·licita expressament la seva factura, aquesta no s’enviarà.

Les dades del client inclosos en la factura, seran els que el Client s’especifiqui en el seu compte de EXCLUSIVAS Ballesté, la data de facturació serà la data en què el Client va efectuar el pagament. Si el Client no proporciona el seu nombre de RFC, aquest no serà inclòs a la factura. És responsabilitat del Client el que TOTS les dades que hagi proporcionat al nostre lloc web durant el seu registre o durant el procés de compra siguin correctes. LI DEMANEM QUE REVISI LES SEVES DADES ABANS I CADA VEGADA QUE REALITZA UNA COMPRA AMB NOSALTRES, JA UN COP EFECTUADA LA FACTURA NO ES PODRAN FER CANVIS NI CANCELACIONS.

Enviament i Mètodes d’enviament

Un cop lliurat el producte a la companyia de paqueteria, Foto Index no es fa responsable per possibles retards en l’enviament del producte. EXCLUSIVAS Ballesté proporcionarà al Client, via correu electrònic, el nombre de rastreig del producte i serà responsabilitat del Client, posar-se en contacte amb la companyia de paqueteria en cas de qualsevol retard o imprevist.

De moment, tenim habilitats els següents mètodes d’enviament:

– Client recull en botiga.

-Enviament a direcció.

Informació de Producte

Si té algun dubte sobre les característiques d’algun dels nostres productes, si us plau háganosla arribar al correu balleste@lleida.com o truqueu-nos al (+34) 973.237.951, amb gust l’atendrem.

Temps de processament d’Ordres

EXCLUSIVAS Ballesté processa i envia les ordres de compra entre 24 i 48 hores, productes que no generem nosaltres mateixos i s’han d’enviar a tercers són necessaris 5 dies laborals sempre que el pagament hagi estat efectuat i que els articles estiguin en existència.

Existències

De moment, EXCLUSIVES Ballesté no ven articles que es troben fora d’existència, en cap cas EXCLUSIVES Ballesté cobrarà al Client per un article que no pot lliurar-li. No obstant això, a causa de fallades, problemes, o inconsistències a la base de dades és possible que en alguna ocasió l’anterior succeeixi. En aquest cas, se li notificarà mitjançant correu electrònic al Client i se li oferirà un producte similar, una nota de crèdit o la devolució dels seus diners, segons el Client prefereixi.

L’estat de les seves comandes

EXCLUSIVAS Ballesté el mantindrà informat sobre l’estat de les seves comandes via correu electrònic. Tota la informació de rastreig del producte serà enviada al correu registrat per vostè. De la mateixa manera, vostè pot revisar aquesta informació registrant al nostre lloc.

Seguretat

PEL MOMENT FOTO INDEX NO PROCESSA PAGAMENTS EN LINEA, UTILITZEM UN SERVEI DE REDSYS I ÉS REDSYS QUI SOL·LICITA i protegeix LA INFORMACIÓ RELACIONADA AMB LA TARGETA DE CRÈDIT O DÈBIT AMB QUE EL NOSTRE CLIENT adquireixi NOSTRES PRODUCTES PER AQUEST MITJÀ.

Privacitat

Sota cap circumstància EXCLUSIVES Ballesté vendrà o revelés la seva informació a tercers amb excepció del que estipula la nostra Política de Privacitat. Tota la informació obtinguda de vostè en la nostra web serà usada solament per al processament de les seves ordres. EXCLUSIVAS Ballesté no li enviarà altres correus electrònics més que els que informen sobre l’estat de la seva ordre o devolució.

Canvis o Cancel d’una Ordre

Vostè podrà realitzar canvis o cancel·lar una ordre només en el cas que el cobrament d’aquesta no hagi estat efectuat.

Descomptes

Els descomptes publicats per EXCLUSIVES Ballesté, són exclusius de la nostra pàgina i no obliguen als nostres distribuïdors a oferir un descompte similar, llevat que s’especifiqui el contrari.

Llistat de productes

EXCLUSIVAS Ballesté s’esforça en la precisió de la informació dels productes que oferim, fotografies, referències, especificacions, preus, lligues i qualsevol altra informació relativa al producte mostrada en el nostre lloc web. No obstant això, és probable que en ocasions hi hagi errors humans que provoquin que aquesta informació no sigui enterament exacta, completa o actual. En el cas que algun preu estigui llistat de manera incorrecta EXCLUSIVES Ballesté, la seva única discreció, es reserva el dret de rebutjar o cancel·lar qualsevol ordre realitzada per aquest producte i immediatament, emendar, corregir o remoure la informació incorrecta.

Ressenyes dels productes

Totes les ressenyes realitzades a la pàgina de EXCLUSIVAS Ballesté estan subjectes a revisió. Si us plau consulteu la nostra guia per a realitzar comentaris. L’anterior té el propòsit que només els comentaris que proporcionin ajuda i coneixement útil sobre avantatges i desavantatges d’un producte, siguin publicats.

Inclou dins dels teus comentaris:

Experiències del funcionament del producte.
Opinions sobre el producte originades en la base de l’experiència de la seva utilització.

No incloguis dins dels teus comentaris:

Llenguatge obscè, ofensiu o poc apropiat.
Comentaris incomplets.
Comentaris no relatius al producte en específic.
Informació l’origen provingui de productes en mal estat.

EXCLUSIVES BALLESTÉ es reserva el dret d’acceptar o rebutjar les ressenyes realitzades a la nostra pàgina.

Acord de Compra

En comprar i / o acceptar l’enviament de qualsevol producte comercialitzat per EXCLUSIVES Ballesté, vostè ( “el Client”) acorda subjectar-se als termes i condicions llistats en aquest document. Vostè i EXCLUSIVES Ballesté acorden que els següents termes i condicions regeixen exclusivament les transaccions comercials entre EXCLUSIVES Ballesté i el client. Qualsevol intent per part del client, d’alterar, suplir, modificar o emendar aquests termes i condicions serà considerat una alteració d’aquest acord i serà per tant ignorada aquesta alteració. Addicionalment, aquest document està subjecte a canvis per part de EXCLUSIVAS Ballesté, en qualsevol data, sense previ avís escrit. Per tant li demanem que ho llegiu amb atenció cada vegada que posa una ordre o accepta l’enviament de qualsevol producte de EXCLUSIVES Ballesté.

Límit de responsabilitat

A QUALSEVOL CIRCUMSTÀNCIA LA RESPONSABILITAT MÀXIMA DE EXCLUSIVES Ballesté ES LIMITA A PREU DE COMPRA DELS PRODUCTES VENUTS. EXCLUSIVAS Ballesté, EN CAP CAS, SERÀ RESPONSABLE EN UN RECLAM O ACCIÓ EN CONTRACTE, GREUGE, INDEMNITZACIÓ O CONTRIBUCIÓ O ALTRES RECLAMACIONS RELATIVES Als PRODUCTES QUE VEN QUE SOBREPASSI AQUEST LÍMIT DE RESPONSABILITAT. EXCLUSIVAS Ballesté NO SERÀ RESPONSABLE PER RECLAMACIONS DE TERCERS PER DANYS CONTRA EL CLIENT, O PER MAL FUNCIONAMENT, RETARDS, INTERRUPCIÓ DEL SERVEI, PÈRDUA DE NEGOCIS O PRODUCCIÓ, PÈRDUES O DANYS, NI O NO QUE NATURAL Bonds TINGUI CONEIXEMENT DE LA POSSIBILITAT DE DANYS O RECLAMACIONS.

Termes i condicions generals

Ordres de Compra

Una ordre de compra no compromet a EXCLUSIVAS Ballesté fins que és acceptada; EXCLUSIVAS Ballesté ha de rebre el pagament d’una ordre per poder acceptar-la. El pagament dels productes ordenats es realitza de manera prèvia a la seva enviat. El Client pot fer el pagament per qualsevol dels mètodes acceptats per EXCLUSIVES Ballesté. Vostè accepta realitzar els pagaments tal com es descriuen en l’ordre de compra o la factura i accepta pagar interessos del 3% mensual o el percentatge més alt permès per la llei, el que sigui més gran, per totes les sumes degudes que no hagin estat cobertes en la seva data de venciment.

Les despeses d’enviament

En el cost total de la compra de qualsevol producte les despeses ja estan incloses al preu del producte.

Llei i Jurisdicción Cualquier disputa provocada o relacionada amb aquests Termes i Condicions o amb la transacció comercial realitzada entre EXCLUSIVES Ballesté i el client, serà subjecta a les lleis vigents de l’estat d’Espanya, renunciant al fur que per raó del seu domicili, pogués correspondre’ls. EXCLUSIVAS Ballesté i el Client consenten sotmetre exclusivament als jutjats de l’estat de Madrid per resoldre qualsevol disputa entre ells. Tot el que no es troba expressament previst serà sotmès a les lleis aplicables per a l’estat de Madrid. Finalment, el Client accepta no realitzar cap acció legal, contra EXCLUSIVAS Ballesté, que estigui a més d’un any de la data de la factura de la compra a la qual faci referència l’acció.

Les parts en forma espontània i en ple exercici dels seus drets, s’obliguen a complir en els seus termes, per no tenir clàusula alguna en contra del dret moral, usos o bons costums i assenyalen als tribunals del fur comú com autoritat competent, per solucionar qualsevol conflicte derivat de la seva interpretació, compliment o execució. Totes les notificacions, comunicacions, que recíprocament duguin a terme les parts, han de ser per escrit i lliurades en forma indubtable mitjançant correu electrònic amb justificant de recepció enviat per l’altra part, pel mateix mitjà o per missatgeria postal amb justificant de recepció.

Divisibilitat

Si qualsevol dels punts continguts en aquest acord és o es torna invàlid, il·legal o inaplicable en la seva totalitat o en alguna de les seves parts, aquesta invalidesa, il·legalitat o inaplicabilitat no afecta els punts i parts restants d’aquest acord, i el punt invàlid, il·legal o inaplicable ha de ser modificat per mantenir un resultat similar que sigui vàlid i aplicable sota la llei de l’estat de Madrid.

Renúncia

El fet d’arreu falli en fer vàlid algun dels punts d’aquest acord no afecta de cap manera el dret d’aquesta part a requerir l’aplicació d’aquest punt en un temps posterior. Qualsevol renúncia de qualsevol de les parts als acords que s’esmenten no s’ha de prendre per l’altra part com una renúncia contínua llevat que aquesta renúncia es faci per escrit.

Acord complet

Aquest document, juntament amb la factura expedida per EXCLUSIVES Ballesté pel que fa als productes comprats pel Client, conformen l’acord complet i exclusiu entre EXCLUSIVES Ballesté i el Client, i ells substitueixen qualsevol altre acord previ o contemporani, oral o escrit, enteniment, representació, condicions, garanties, i qualsevol altre tipus de comunicació entre EXCLUSIVES Ballesté i el Client relacionada amb els productes en qüestió.